Slider

Cégünkről

Tizennégy évvel ezelőtt 1996. decemberében kezdte meg működését a kecskeméti székhelyű Mega-Sped Kft. Alakulásakor fuvarozásra specializálódott. Az elmúlt évtized felgyorsult ritmusa, a piacok integrálódása, a környezeti változások megnövekedett dinamikája egyre erősödő piaci versenyhez vezetett.

Az agresszív piaci verseny, a megrendelő megszerzéséért, megtartásáért folytatott küzdelem során jelentős súlypont-áthelyeződés ment végbe. Míg korábban jól bevált módszernek tűnt, hogy egy-egy cég egy megadott szakterületen tevékenykedett napjainkban már a több lábon állás túlélési kérdés. A vezetés korán felismerte ezt a problémát, ezért folyamatosan bővítette profilját.

Fuvarozás
Útépítés

A kezdetben fuvarozásra és fuvarszervezésre berendezkedett vállalkozás stabil szakmai és technikai hátterére támaszkodva 2001-től az útépítés irányába nyitott. Útépítési tevékenységünk legfőbb jellemzője, hogy a kis megbízásoktól az egészen látványos projektek kivitelezéséig terjed.

Szakmai rangunk erősödését bizonyítja, hogy 2003-tól jelentős autópálya-építési projektek kivitelezési munkálataiban vettünk, és veszünk részt. Sokat teszünk azért, hogy megbízóink legnagyobb megelégedettségére teljesítsünk. Ezen törekvéseink eredményeképpen tudhatjuk a magunkénak a következő referenciamunkákat »

A rohamos és nagyon agresszív fejlődés folyamatos innovációra készteti a szervezetet, a menedzsmentnek egy nagyon bonyolult, állandóan változó gazdasági környezetben, sokféle különböző hatásnak kitéve kell sikeresen irányítani, biztosítva ezzel a fennmaradást.

Napjainkra a fuvarozás mellett, útépítés, gépbérlet, fuvarszervezés, ásványi-anyag értékesítés, és nemzetközi fuvarozás szerepel cégünk palettáján. A hatékony szervezeti működés, az erőforrások összehangolása, és minél jobb kihasználása, a költségek optimalizálása érdekében, egy-egy projekt vonatkozásában kooperációs társaságként működünk a Magas-és Mélyépítő Kft-vel.

A fejlődés megkívánja, hogy újabb és újabb célokat tűzzünk ki magunk elé, hiszen a célok hiánya, a szervezetlenség, zavart okoz. Eredményes működésünk egyik alappillére, hogy rendelkezzünk a szervezeti célok megvalósításához a legmegfelelőbb folyamatokkal, ezen folyamatok eredményes működéséhez a legmegfelelőbb szervezeti rendszerrel. Hiszen ma már „nem a nagy hal eszi meg a kicsit, hanem a gyors a lassút”.